Se hvad pressen skriver om Powerball:

Offentliggjort 22. februar 2003 11:25

Powerball - nyt sjovt træningsværktøj

På Ferie for Alle Messen i Herning faldt vi over et sjovt træningværktøj til styrkelse af hænder og arme. Powerball er en kraftig plasticbold på størrelse med en tennisbold, som ved første øjekast ser harmløs ud, men bolden indeholder en gyro der kan nå op på næsten 15.000 omdrejninger i minuttet og da udvikler en kraft på næsten 16 kilo.

Golf Online har natten over testet Powerball'en og jeg er imponeret over den træning bolden giver. Gyroen sættes i gang med en lille snor og derefter er det dine hånd - eller armrotationer som får gyroen til at rotere. Gyroen forsøger derefter at holde bolden i en position, medens du bliver nødt til at rotere bolden for at holde den i gang.

Skal det gøre ondt før det er godt, så må jeg indrømme at jeg fik god træning i går, for min underarm er noget øm i dag.

Powerball'en er bragt til Danmark af Lars Svanstrøm fra Aalborg, som nu sammen med nogle kammerater forsøger at følge op på den succes bolden har haft i Tyskland. Lars kom sidste år ud for en ulykke, hvor han fik et glasskår i højre underarm. Powerball'en har siden hjulpet ham til hurtigt at få hånden genoptrænet.

Efter hvad Lars fortæller så skulle Powerball'en styrke hele armen og styrke blodomløbet. God mod kolde skuldre, museskader, tennisalbu, samt seneskedehindebetændelse.

Powerball fås i flere varianter både med og uden lyseffekter. Desuden leveres topmodellen med en tæller, som registrerer antal omdrejninger pr. minut og satte rekorder.

Prisen varierer fra 225 kr. til 425 kr. for topmodellen.

Læs mere om Powerball på www.power-ball.org eller på telefon 5128 4309.


Magasinet Penge & Privatøkonomi skrev følgende om Powerball

Kuglen træner hånden
Styrke Powerball-kuglen er et nyt genialt træningsinstrument til sport og genoptræning. Fokusområderne er muskler i arme, fingre, under- og overarme. Det vil sige, at uanset om du styrker dine arme til sport- eller afslapper musklerne efter en dag med musen i hånden, er dette svaret. Kuglen fungerer ved, at man har den i hånden og roterer håndledet, så en indbygget gyro går i svingninger, hurtigere og hurtigere, og kuglen bliver sværere at holde. Det højeste antal omdrejninger er 14.000 i minuttet, hvilket genererer en kraft svarende til, at kuglen vejer 16 kilo. Så bliver den tung at have i hånden.

Powerball, 225-425 kroner alt efter udstyr som fx omdrejningstæller . nærmeste forhandler på tlf: 51284309, www.power-ball.org

WebDesign
JesMadsen.dk